Comissió de Festes

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

OBJECTIUS:

La comissió de festes de l’AMPA de l’escola organitza unes sèrie d’ activitats puntuals durant el calendari escolar. Tot i que ja tenen una llarga tradició dins de la vida de l’escola val a dir que aquestes no són invariables, i per suposat, sempre se’n poden incorporar de noves.
Les activitats són les següents:

  • PUIGGRACIÓS AL PUIGGRACIÓS (Aquest any serà el cap de setmana després de Sant Jordi): excursió a la muntanya de Puiggraciós, activitat lúdica tipus ginkama, contes,…I dinar familiar. L’objectiu de l’activitat és fomentar la germanor entre les famílies de l’escola i la benvinguda d’aquelles que s’incorporen per primera vegada a l’escola.
  • CASTANYADA DE L’ESCOLA: L’Ampa convida a tothom a vi bo i castanyes al tendall del menjador a la sortida dels nens a l’escola.
  • MARATÓ DE TV3: L’Ampa organitza ja fa una colla d’anys alguna acitivitat amb la finalitat de recollir diners per col.laborar amb la campanya de TV3 que s’escaigui. Per exemple el curs passat gràcies a la col.laboració dels
    professors i alumnes d el’escola i un munt de familiars i amics dels postres alumnes vàrem realitzar un CD de nadales. L’esperiència va ser del tot positiva, ja que a banda de cumplir amb l’objectiu d’aconseguir diners per a la Marató, va resultar ser una feina de la qual tothom va sentir-se’n del tot orgullos.
  • FESTA DE FI DE CURS: L’últim dissabte del calendari escolar col.laborem en la realització de la festa “més festiva de les que es fan i es desfan”, és a dir la
    nostra festa major. Después de les actuacions “estelars” dels postres fills, tots junts sopem., ballem i ens ho passem molt bé fins que la prudencia i el cos ens diu proa. L’Ampa organitza el Server de bar (entrepans, gelats, begudes, pastissos, cafès,…)….i algun plat d’arreu del món) i la música enllaunada amb DJs de luxe. Ningú s’ho pot perdre!!!!