INFORMACIÓ REBUDA ASSEMBLEA GROGA

INFORMACIÓ REBUDA:

Cartell_difusió

Benvolgut equip directiu:

Per a començar el curs 2013-14 proposem una trobada de tota la Comunitat Educativa (Famílies, docents, psicopedagogs/ues, infants, estudiants, PAS, TEIS, ciutadans/nes…) des d’Assemblea Groga per a continuar construint, des de la base i de manera democràtica, maneres de defensar l’educació pública dels constants atacs polítics. I sobretot per construir conjuntament una Educació de qualitat basada en la igualtat, l’equitat i la justícia social. L’Assemblea Groga és un espai obert de treball i diàleg on totes les persones que es preocupen i estan relacionades amb el món de l’educació poden participar.

Per continuar fent xarxa establint aliances, des de la lluita social però també des de la qualitat pedagògica, volem aportar un model educatiu treballat entre totes i tots, dissenyant una ILP des de la comunitat educativa, tenint en compte tots els agents implicats en el procés d’ensenyament-aprenentatge que asseguri una educació accessible, inclusiva i que eduqui en el pensament crític.

Per tot això i perquè, infants i joves, des de bressol a universitat tinguin un futur pròsper i la nostra feina sigui reconeguda socialment com a pilar bàsic per a la construcció de ciutadans i ciutadanes compromesos i compromeses, us convidem a participar activament a l’Assemblea Groga que tindrà lloc dissabte 28 de setembre, des de les 11 fins les 15h i que a la vegada feu tramesa d’aquest correu a les peces clau que teniu en els vostres centres: docents, PAS, TEI, vetlladors i vetlladores i AMPA. Us demanaríem també que imprimíssiu alguns exemplars del cartell de difusió que hi ha adjunt en aquest correu i el situeu en parts visibles del centre per tal que aquesta convocatòria sigui d’un gran abast unitari i inclusiu de tota la comunitat educativa.  En aquest correu, hi ha adjunt l’ordre del dia de la sessió.

Ordre-dia-assemblea-groga

Hi haurà dinar pels assistents a un preu assequible. En la mesura del possible confirmeu-ne l’assistència.

RECORDEU: DISSABTE 28 DE SETEMBRE A LES 11h a l’Escola Cavall Bernat, carrer Badal 113 de Barcelona, al barri de Sants-Montjuic. CP:08014.

Metro més proper Línia 1 (Vermella) – parada Santa Eulàlia i Mercat Nou. Podeu trobar la situació i configurar la ruta des del vostre destí clicant el següent enllaç:

Posició geolocalitzada per a poder configurar la vostra ruta d’arribada

També posem a la vostra disposició els següents hipervincles per tal que la gent aficionada a les noves tecnologies pugui fer difusió de la convocatòria mitjançant les xarxes socials.

            [hipervincle] https://twitter.com/assembleagroga/status/377806153855815680]

[hipervincle] http://on.fb.me/18bOxUn])

D’avançat, us agraïm el vostre suport ja sigui participant en la millora de l’Educació Pública a Catalunya, la lluita contra les retallades, les privatitzacions, l’augment de taxes per als universitaris i, per suposat, que col·laboreu en fer d’Assemblea Groga un referent de lluita representativa de la comunitat educativa des de bressol a Universitat. Per a més informació i conèixer totes les plataformes i col·lectius que lluitem cohesionats per a la millora del sistema públic educatiu, podeu visitar assembleagroga.info

Rebeu una cordial salutació.

Àlex Rosa – Comunicació

Assemblea Groga de la Comunitat Educativa

______________________________________

Twitter: @assembleagroga

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Sense categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s